5 Mayıs 2014 Pazartesi

Haftanın Oyunu Six Guns!


iApple da yeni bir özellik Her hafta bir oyunu size tavsiye edeceğiz şimdi sizin için seçtiğim oyuna bakalım...

Six Guns:

Oyunumuz Vahşi Batıda Geçiyor Karakterimiz bir kovboy oyunun konusunu tam anlayamasamda anladığım kadarı ile bir yerde bi anda uyanıyoruz ve hiç bir şey hatırlamıyoruz bir adamla küçük bir diyalog geçiyor ve oyuna başlıyoruz önce birazeğitim veriliyor oyunda fakat sonra oyun size bırakılıyor...
Oyunu şahsen oynadığım için tavsiye edebiliyorum ilk başta kostümleriniz silahlarınız çok düşük seviye fakat ilerleyince görevler yapınca zırh, at gibi şeyler satın alabiliyorsunuz..

Oyunun en sevdiğim kısımlarından biri Gerçekçiliği Grafikler çok etkilemesede sizi oyun esnasında bir kurt veya başka bir hayvanla karşılaşıp yanında biraz durur sanız size saldırıyor hatta atınızdan inerseniz atınızı öldüreniliyorlar...

Oyunun bir güzel yanıda sırf kovboyluk değil At yarışları gibi ilginç bölümlerde var resmen oyun size bırakıyor oyunu oyunun içinr bakıcak olursak Altın kısmı var ve bu altınlarla silah zırh at alınabilir tabiki her oyunda olan şey bundada var bir + yani para ile alınanlar oda rozet oluyor fakat oyun size bu rozetlerden reklam izlemek gibi güzel şeyler ile teslim edebiliyor..

Oyunun kullanıcılar tarafından sevilen en güzel özelliği at'ınızı ıslık ile her zaman çağatıp gezebilir yada değişik kasabaları basıp adam öldürüp atlarını alabilirsiniz evet oyun güzel ama en son silahlar zırhlar ve at olunca oyun daha bir harika oluyor bir sonraki oyunumuzda görüşmek üzere.

Share This!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates