5 Mayıs 2014 Pazartesi

SmartTap: Sadece Çift Tıklayarak Ekran Kilidi Açın!

SmartTap Cydia'nın en bilinen geliştiricilerinden Elias Limneos'a ait. Bu Cydia eklentisi ekranınız kapalı iken ekrana çift tıklayarak kilidi açmanızı sağlıyor. Ayrıca alttan yukarı/yukarıdan aşağı hareketlerini kullanarak kilidi açabilir veya uygulamaya atayabilirsiniz. Eklenti doğrusu her ne kadar LG G2' den özenti olsada Apple cihazına yakışıyor gibi. :) 

SmartTap cihazınızın "Digitizer" denilen dokunmatik film bölümü açık tutarak cihazın her harekete karşılık vemesine olanak tanıyor bunun için ayarlanmış eklentide de çift tıkla kilidi açabiliyorsunuz.

BİLGİ: Digitizer yada diğer adıyla dokunmatik film iPhone veya iPad'iniz deki dokunmaları algılayan kısımdır. Ekranın hemen üzerinde ince bir tabaka gibi yer alır.

Tabikide digitizer ı açık tutmak cihazınızın batarya kullanım süresini biraz kısaltacaktır. Yükleyecek olanların bilgisine sunulur. :)

Peki ne düşünüyorsunuz? SmartTap adlı eklentiyi Cydia'da BigBoss reposundan $1.99 ' a satın alabilirsiniz. iPhone, iPad ve iPod Touch ile sorunsuz çalışmaktadır. iPhonedo'nun Korsan Sana Bir Korsam adlı şarkısını dinlemeyenler bunu HackYouriPhone reposundan indirebilirler! :)

Not: Bazı bölümler iDownloadBlog'tan alıntıdır.
YKangul

Share This!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates